Bestelling

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Na het insturen van uw bestelling, krijgt u per e-mail meteen een duplicaat toegestuurd. We contacteren u zo spoedig mogelijk om u de levertermijn en mogelijke afhaaldata te melden – gelieve dan ook uw e-mailadres en telefoonnummer op te geven.

Enkel wanneer u de aankoop bevestigd heeft, gaat u de verbintenis aan het product aan te kopen en stemt u met de algemene voorwaarden in.

Auto
Het is van enorm belang dat u de juiste voetenset voor uw auto kiest. En wat u kiest, is geheel afhankelijk van uw dak. Raadpleeg het overzicht van de montagemethoden. Deze pagina opent in een nieuw venster of tabblad. Sluit het om weer hier terecht te komen.
Montage
Accessoires
De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent.
Sneeuwkettingen
(bandbreedte in millimeter/breedte-hoogteverhouding/velgdiameter in millimeter)
Persoon

Voor een vlotte afhandeling van uw offerteaanvraag dient u uw telefoonnummer of mobiel nummer op te geven. *

Ik verleen BOSTHON Sport de toestemming mijn persoonsgegevens met het oog op directe marketing te verwerken. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes