Contact

BOSTHON Sport in Houthalen-Helchteren biedt zo goed als elk Thule-product aan, zowel voor de vakantieganger als voor de vakman. Zo beschikt onze vestiging over een ruim aanbod aan dakkoffers, fietsdragers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers.

Ook de specialere toepassingen zoals ladderdragers en watersportdragers voor uw boot of kajak vindt u bij ons terug. Tevens kan u bij ons terecht voor alle accessoires voor dakkoffers, skiboxen, fietsdragers en bagagedragers. Alle Thule-dakkoffers, skiboxen en fietsdragers zijn uit voorraad of binnen de vierentwintig uur leverbaar en worden bij aankoop indien gewenst gratis geplaatst.

Onze mensen zijn gespecialiseerd in de verschillende Thule-producten en staan u graag met raad en daad bij. Ook inzake de sneeuwkettingen van het veilige Weissenfels-merk voeren we heel wat expertise.

Indien u uit de richting van Hasselt komt, parkeert u uw wagen best meteen aan ons montagepunt. Het aanmeldpunt ligt op wandelafstand.

Grote Baan 148
3530 Houthalen-Helchteren
(t) 011 52 66 18
(f) 011 52 28 54
(e) info@dakkofferhuren.be

Indien u uit de richting van Eindhoven komt, meld u steeds eerst op onderstaand adres – het aanmeldpunt – aan. Onze winkelmedewerkers behandelen uw reservatie, zodat onze medewerker in het montagepunt meteen aan de slag kan.

Grote Baan 61
3530 Houthalen-Helchteren
(t) 011 52 66 18
(f) 011 52 28 54
(e) montage@dakkofferhuren.be

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585