Dakkoffer huren

Dakkoffer huren

Een sportieve, aerodynamische en strak vormgegeven Thule-dakkoffer voor slechts € 1,00 per 100 liter per dag, inclusief dakdragers, dakdraagsystemen en montage? Dat zijn de goedkoopsta tarieven in de Benelux. Een tweetal concrete prijsvoorbeelden

Voor een dakkoffer, inclusief dakdraagsysteem, van 320 liter betaalt u € 3,00 per dag.
Voor een dakkoffer, inclusief dakdraagsysteem, van 360 liter betaalt u € 4,00 per dag.

Wel wordt er steeds bij de plaatsing door onze montageservice een forfaitair bedrag van € 30,00 voor plaatsing, demontage en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering aangerekend. Toezien met een drankje is dan enkel de boodschap! Vraag nu een prijsofferte aan. Als u reeds een dakkoffer heeft, kan u ook enkel het juiste draagsysteem huren.

Alle dakdraagsystemen voor alle meest bekende Europese wagentypes zijn in voorraad. Andere, uitzonderlijke wagentypes zijn te verkrijgen tegen een kleine, vastgestelde éénmalige toeslag.

We beschikken eveneens over dakkoffers met een zogenaamd ‘dual-side’-openingssysteem. Omdat u de dakkoffer op deze manier langs beide zijden kan openen, is het laden en lossen van bagage, ski's, boards, boots,… een eitje. Dit ‘dual-side’-systeem laat dus een betere spreiding en centrering van de bagage toe. Bovendien beschikken deze dakkoffers over een aerodynamisch bovendekselprofiel dat voor een betere luchtspreiding zorgt – dit verlaagt het brandstofverbruik aanzienlijk. Voor zulke dakkoffers wordt er een meerprijs van € 2,00 per dag aangerekend.

Onze rental fleet bevat steeds de laatste nieuwe modellen – de verhuurde dakkoffers zijn nooit ouder dan drie seizoenen. Oudere, gebruikte modellen worden aan erg voordelige dumpprijzen verkocht, maar met behoud van een vijfjarige garantie.

Ook bij aankoop van een dakdraagsysteem van Thule nemen we steeds bij aankoop van een nieuwe wagen de Thule dakdraagsystemen over, met uitzondering van de elementen die nog steeds kunnen dienen. Ook dit is uniek voor de Benelux.

Bovendien bieden we u de mogelijkheid de aangekochte dakkoffers en draagsystemen te laten stockeren, en dat tegen een jaarpremie van € 45,00. De dakkoffers worden van een water-, stof-, kras- en stootbestendige opbergpacking voorzien en verzekerd tegen mogelijke schade.

Afhankelijk van het wagentype en de daklijn kunnen de dakkoffers van het Mont Blanc-, Dynamic- en Azzurro-type probleemloos in een ondergrondse garage of bij overtochten per boot of ferry zonder meerprijs hiervoor te betalen.

Bestuurders van lichte vrachtwagens kunnen beroep doen op ons aanbod voor professionals. Aarzel niet om ons te contacteren.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585