Dakkoffer kopen

Dakkoffer kopen

Bent u op zoek naar een compacte dakkoffer om uw transportvolume wat op te krikken? Of eerder een ruimer model om de achterbak van de wagen vrij te houden? Of wenst u een sportieve designdakkoffer om uw ski’s of snowboards in te vervoeren?

BOSTHON Sport staat u met raad en daad bij om samen de perfecte bagageoplossing te bedenken. Maak een keuze uit één van de modellen om de belangrijkste producteigenschappen te raadplegen.

Gevonden wat u zocht? Prima! Plaats de gewenste dakkoffer in uw virtuele winkelmandje en één van onze salesverantwoordelijken neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Opberghoes en Thule Box Light in aantrekkelijk voordeelpack

Om uw dakkoffer stofvrij en beschermd op te bergen, is een opberghoes wel zo handig. Voor slechts € 45,00 houdt u uw dakkoffer in goede staat – het oog wil immers ook wat, niet?

Met de Thule Box Light-verlichting wordt het inladen en uitladen bij avond kinderspel! Dit handige extraatje zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. Geen gevloek in het donker, dus. Voor slechts € 46,00 haalt u zo’n handig lampje in huis.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes