1 euro per dag…

Een sportieve, aerodynamische en strak vormgegeven Thule-dakkoffer voor slechts € 1 per 100 liter per dag, inclusief dakdragers en montage? Dat is uniek in de Benelux.

Ook voor de verhuur van sneeuwkettingen kan u bij ons terecht. Weissenfels is één van de topmerken onder de sneeuwkettingen. Het meest bekend zijn de Clack&Go-sneeuwkettingen.

Beschikt u al over een dakkoffer of dakgemonteerde fietsdrager? Geen probleem – wij verhuren de ideale dakdrager ook afzonderlijk.

BOSTHON Sport in Houthalen-Helchteren beschikt over een ruim verhuurpark in dakkoffers, skidragersfietsdragers, fietskoffers, golfkoffers en sneeuwkettingen. De vele verschillende dakkoffers van Thule bieden u zeker het gepaste alternatief! Ruimte nodig voor veel bagage? Te weinig plaats voor uw ski’s? Of wil u enkel een aantal kleinere zaken meenemen?

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes