Fietsdrager huren

Een fietstvakantie gepland? Dan hebben wij voor u de geschikte oplossing – een Thule-fietsendrager. Wij verhuren zowel systemen voor vervoer op het dak als vervoer op de trekhaak. Elk van deze fietsendragers worden met de juiste montagetoebehoren en trekhaak- of dakdraagsystemen bevestigd. Alle systemen zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, veilig en van hoogwaardige kwaliteit. Een tweetal concrete prijsvoorbeelden

Voor een fietsendrager met een laadvermogen van 1 of 3 fietsen betaalt u voor een weekend een forfaitair bedrag van € 25,00 euro. De fietsdrager wordt vrijdagavond gemonteerd en maandagochtend gedemonteerd.
Voor een fietsdrager met een laadvermogen van 1 of 3 fietsen betaalt u voor een verhuurperiode van 3 of meer dagen € 5,00 euro per dag.

Vraag nu een prijsofferte aan. Als u reeds een fietsdrager heeft, kan u ook enkel het juiste draagsysteem huren.

Thule kwam onlangs tweemaal als testwinnaar uit de bus bij een van de meest prestigieuze Europese producttests voor fietsdragers. Met de ProRide 591 en de EuroWay G2 920 eindigde Thule als eerste in een serie van tests van de Duitse Stiftung Warentest, die elk jaar in samenwerking met het Duitse ADAC en het Oostenrijkse ÖAMTC worden georganiseerd.

Thule werkt nauw samen met autofabrikanten over de hele wereld. Hierdoor levert de Zweedse fabrikant producten die altijd perfect passen. Naast maatwerk en eenvoudige montage staan bij Thule ook gebruiksgemak, aerodynamische vormgeving en diefstalpreventie centraal. Uitvoerige tests onder zeer zware omstandigheden waarborgen dat elk Thule-product jarenlang moeiteloos z’n werk doet. Nagenoeg alle Thule-producten zijn TÜV-gekeurd en voldoen aan de criteria van de internationale ‘City Crash’-norm. Bovendien worden alle Thule-producten geleverd met vijf jaar garantie op ontwerp- en productiefouten.

Thule levert naast een ruim aanbood aan fietsdragers een keur aan functionele, eenvoudig te monteren en perfect passende transportsystemen voor personenauto’s en bedrijfswagens, zoals dakkoffers. Deze werden veelvuldig door de Consumentenbond en de ANWB bekroonde producten. Wij staan reeds 25 jaar achter dit topproduct, en zijn dan ook de vanuit onze ervaren deskundigheid een aangewezen partner om aankoop- en verhuuradvies te kunnen verstrekken.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585