Webwinkel

Webwinkel

Onze dakdrager- en dakkofferhuurtarieven zijn bij de voordeligste van de hele Benelux. Dat kunnen reeds een duizendtal klanten bevestigen.

Heeft u ook al het gemak van extra bagageruimte mogen ervaren? Vertrekt u wel vaker op reis? Of misschien bent u een lastminuteregelaar? Dan stelt BOSTHON Sport u graag enkele interessante opties inzake de aankoop van een dakkoffer aan.

Neem meteen een kijkje in de lijst van dakkoffers die we te koop aanbieden, of breng een bezoek aan onze Thule Concept Store in Houthalen-Helchteren.

Scherpe prijzen van een webwinkel, service van een échte winkel

Elke dag kiezen meer dan tien gezinnen voor de aankoop of de verhuur van een dakkoffer, een dakdraagsysteem of een fietsdrager voor BOSTHON Sport. Waarom? Eenvoudig. U bent zeker van…

  1. Elke afspraak. Een e-mail, een telefoontje, een mondelinge overeenkomst,… We houden ons woord.
  2. Ons professionele advies – al meer dan 30 jaar profileren we ons – met succes! – als wintersport- en verhuurspecialist in Limburg en omstreken.
  3. De terugname van uw oude dakkoffer of dakdrager wanneer u een nieuwe wagen koopt of leaset. 
  4. Het laagste tarief. Dakkoffers aan slechts 1 euro per 100 liter per dag? Dat is uniek in de Benelux.
  5. Een veilige plaatsing. Uw dakkoffer, dakdraagsysteem of fietsdrager wordt zorgvuldig op uw wagen bevestigd.
  6. Onze service. Bij elke aankoop wordt u met raad en daad bijgestaan. Geen ‘pack and go’-oplossingen bij ons – ‘safety first’!
  7. Een degelijke indienststelling van de dakkoffer of dakdrager, en dat in uw bijzijn.
  8. Onze Thule-expertise. Nog geen jaar geleden openenden we de eerste Thule Concept Store van België.
  9. Een vijfjarige garantie op elke aankoop.
  10. Ons vertrouwen en onze correctheid.

Hecht u dus, net zoals ons, veel belang aan kwaliteit en service? Vertrouw dan op ons om uw volgende fiets-, golf- of watersportvakantie in goede banen te leiden! We verhuren enkel Thule-gekwalificeerde producten. Koppel dit met onze ISO 2001- en VCA**-kwalificaties en u kan er dus zeker zijn van onze producten en diensten.

Nieuw of tweedehands?

Om ons huurgamma jong en fris te houden, houden we op gezette tijden een tweedehandsverkoop van alle Thule-dakkoffers, -dakdragers en -kits uit onze verhuurvloot. Elk van deze producten wordt op vele punten gecontroleerd en aan een bodemprijs verkocht.

Het verleden leert dat Facebookvrienden vaak bij de gelukkigen zijn – volg ons dus nu!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen