dakkoffer

Azzurro M

Azzurro M

Azzurro-dakkoffers combineren zuivere functionaliteit met een knap ontwerp. Doordat deze koffers in de Europese Unie vervaardigd zijn, is het niet verwonderlijk dat de materiaalkeuze en de toegepaste technieken tot hoogwaardige, TÜV-goedgekeurde dakkoffers leiden.

Deze Azzurro M-dakkoffer is erg robuust, heeft een hoge weerstand tegen UV-belasting en is bovendien slagvast. Wij bieden de Azzurro-dakkoffers met tweezijdige opening, centraalsluiting en snelbevestiging aan. De universele montage-eigenschappen zorgen voor een passende en veilige bevestiging op elke gangbare dakdrager.

Deze dakkoffer kan zes tot acht ski’s aan – 3 latten tot 185 centimeter en 3 latten tot 175 centimeter.

Deze dakkoffer meet 200 cm in de lengte, 75 cm in de breedte en 33 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 8,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Azzurro M 460 85
  • zwart
  • titanium
  • rood
€ 8,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585