dakkoffer

Thule Arcos L

Een modern ontwerp en geweldige aerodynamica — met deze Thule Arcos L-trekhaakkoffer beschik je meteen over 300 liter extra laadruimte aan de achterkant van je auto. Het dak blijft vrij, wat de windweerstand vermindert of extra plaats creëert voor andere ladingen.

Deze trekhaakkoffer heeft een uiterst gestroomlijnde vleugelvorm, waardoor het aanvoelt als een natuurlijke verlenging van het voertuig. Zo beperk je het brandstofverbruik of de impact op het rijbereik van je elektrische voertuig.

De laadbak zit laag bij de grond, wat bagage laden en lossen erg makkelijk maakt. Dankzij het lage profiel en de wigvorm kan je op elk moment bij de kofferbak van je auto. De duurzame harde buitenkant beschermt uw lading tegen vuil en water. Het SlideLock-systeem met gescheiden sluit- en openingsfuncties geeft aan wanneer de koffer veilig is gesloten.

Deze dakkoffer meet 78 cm in de lengte, 170 cm in de breedte en 54 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 20,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Arcos L 400 50
  • zwart
€ 20,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585