dakkoffer

Thule Atlantis 780 Dual Side

Thule Atlantis 780 Dual Side

Nieuw in onze verhuurvloot! Met haar gestroomlijnd ontwerp weet de Thule Atlantis 780 u voor langere ritten heel wat brandstof te besparen. Deze skibox is voorzien van een Power-Grip-systeem om de bevestiging te vergemakkelijken. Bovendien kan u deze dakkoffer aan beide zijden openen. Makkelijk!

Deze dakkoffer meet 196 cm in de lengte, 78 cm in de breedte en 45 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 8,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 20,00 aangerekend. De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag, behalve bij de Thule Excellence XT-dakkoffer – daar is dit lichtje in de prijs inbegrepen.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Atlantis 780 Dual Side 480 75
  • zwart
€ 8,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen