dakkoffer

Thule BackSpace XT

Thule BackSpace XT

Raar maar waar – ook je fietsdrager is de ideale plek om een bagagebox op te plaatsen. Daarom ontwikkelde Thule speciaal voor de Thule VeloSpace XT-fietsdrager deze bagagebox.

Let op – de Thule BackSpace XT-trekhaakkoffer kan u enkel huren in combinatie met de VeloSpace XT-fietsdrager, die dan als basis dient. We hebben een Thule VeloSpace XT-fietsdrager voor twee fietsen of een Thule VeloSpace XT-fietsdrager voor drie fietsen.

De Thule BackSpace XT is een bagagebox uit hoogwaardig kunststof die je 300 liter extra bagageruimte biedt. Deze koffer biedt een laadvermogen van 50 kilogram — ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld een kinderwagen of een golftassenset.

Je plaatst de bagagebox ingeklapt op de fietsendrager. Wanneer je de extra laadruimte nodig hebt, klap je de koffer uit en bevestig je deze met stevige gespen aan je fietsdrager. Op deze manier zit de bagagebox muurvast.

Omdat de Thule VeloSpace XT-koffer kantelbaar is, kantelt de koffer ook mee. Dat is ontzettend handig, want zo kan je eenvoudig bij je kofferbak én bij je extra bagageruimte in de bagagebox. Een ander voordeel van het plaatsen van de bagagebox op de Thule VeloSpace XT-fietsdrager, is dat de afstand van de grond niet groot is en je dus minder moeite moet doen om je bagage in te laden.

Tot slot is de Thule BackSpace XT-koffer voorzien van geïntegreerde handgrepen voor ergonomisch vervoer.

Deze dakkoffer meet 47 cm in de lengte, 137 cm in de breedte en 68 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 13,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule BackSpace XT 300 50
  • zwart
€ 13,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585