dakkoffer

Thule BackUp 900

Thule BackUp 900

Dit op de trekhaak gemonteerde laadsysteem biedt een oplossing voor het vervoer van ruimteverslindende bagage. Dat is handig als u het autodak nodig hebt voor het vervoer van fietsen of andere spullen. Ook natte, vuile of moeilijk handelbare stuks kunnen in deze robuuste Thule BackUp 900-trekhaakkoffer terecht.

Let op – de Thule BackUp 900-trekhaakkoffer kan u enkel huren in combinatie met de VeloSpace XT-fietsdrager, die dan als basis dient. We hebben een Thule VeloSpace XT-fietsdrager voor twee fietsen of een Thule VeloSpace XT-fietsdrager voor drie fietsen.

De bagagebox heeft een uniek, groothoekig deksel en inwendige spanbanden om uw spullen mee vast te zetten. De koffer breidt de bagageruimte van uw wagen met maar liefst 420 liter uit en heeft een laadvermogen van 50 kilogram.

Deze dakkoffer meet 57 cm in de lengte, 147 cm in de breedte en 70 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 12,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule BackUp 900 420 50
  • zilvergrijs
€ 12,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585