dakkoffer

Thule BackUp 900

Thule BackUp 900

Dit op de trekhaak gemonteerde laadsysteem biedt een oplossing voor het vervoer van ruimteverslindende bagage. Dat is handig als u het autodak nodig hebt voor het vervoer van fietsen of andere spullen. Ook natte, vuile of moeilijk handelbare stuks kunnen in deze robuuste Thule BackUp 900-trekhaakkoffer terecht.

De bagagebox heeft een uniek, groothoekig deksel en inwendige spanbanden om uw spullen mee vast te zetten. De koffer breidt de bagageruimte van uw wagen met maar liefst 420 liter uit en heeft een laadvermogen van 50 kilogram.

Deze dakkoffer meet 57 cm in de lengte, 147 cm in de breedte en 70 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 12,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 20,00 aangerekend. De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag, behalve bij de Thule Excellence XT-dakkoffer – daar is dit lichtje in de prijs inbegrepen.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule BackUp 900 420 50
  • zilvergrijs
€ 12,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen