dakkoffer

Thule Dynamic L Glossy Black

Thule Dynamic 900 L Glossy Black

Deze sportiefste, meest aerodynamische en strak vormgegeven dakkoffer van Thule beschikt over een luchtspreidingstechnologie om de luchtstroom rond de koffer te optimaliseren. Dit resulteert in een verlaagd brandstofverbruik. Door de zich eerder vooraan situerende dakplaatsing kan de achterklep helemaal open.

Het onderstuk met perfecte pasvorm verzekert een veilige montage, terwijl de tweezijdige opening met handgrepen aan de buitenkant voor snelle laad- en lostijden zorgen. Het geïntegreerde antislipoppervlak staat garant voor een extra veilige belading. De functie van de Thule Comfort-sleutel is tweeërlei – het centrale vergrendelingssysteem schermt uw spullen voor grijpgrage handen af én de sleutel kan enkel verwijderd worden wanneer alle vergrendelingen gesloten zijn.

Deze dakkoffer meet 235 cm in de lengte, 94 cm in de breedte en 35 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 10,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Dynamic 900 L Glossy Black 520 75
  • zilvergrijs
€ 10,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585