dakkoffer

Thule Excellence XT

Thule Excellence XT

Stijlvol op reis? Dat kan met deze meest exclusieve dakkoffer van Thule. Het unieke, tweekleurige ontwerp en de geavanceerde aerodynamica met luchtspreidingstechnologie combineert sierlijkheid en efficiëntie. Daarenboven beschikt deze dakkoffer over nieuwe, geïntegreerde veiligheidseigenschappen. Zo wordt bij het sluiten van het dakkofferdeksel de lading automatisch vastgezet met het ingebouwde laadnet. Het centrale vergrendelingssysteem schermt uw bagage niet alleen van grijpgrage handen af, de Thule Comfort-sleutel kan enkel verwijderd  worden wanneer alle vergrendelingen goed zijn gesloten.

Net zoals het ‘dual-side’-systeem bij bijvoorbeeld de Pacific-serie, laat deze Thule Excellence XT ook een tweezijdige opening toe. Dit waarborgt een betere spreiding en centrering van uw bagage. De meegeleverde Thule Box-verlichting zorgt volautomatisch voor extra verlichting bij het openen van de koffer.

Deze dakkoffer is uw ideale reisgenoot tijdens ietwat langere trips. Om die reden bedraagt de verhuurtermijn minstens 10 dagen.

Deze dakkoffer meet 218 cm in de lengte, 94 cm in de breedte en 40 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 14,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Excellence XT 520 75
  • zwart
  • carbon
€ 14,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585