dakkoffer

Thule Motion 900 XXL Dual Side

Thule Motion 900 XXL Dual Side

Deze designdakkoffer werd voor een efficiënter ruimtegebruik geoptimaliseerd. De tweezijdige opening met handgrepen aan de buitenkant garandeert een eenvoudig laden en lossen. Bovendien kan u uw bagage beter spreiden en centreren. De voren geplaatste positie op het autodak houdt in dat de achterklep van de wagen helemaal open kan, zonder de dakkoffer te raken. Veiligheid is belangrijk – het centrale vergrendelingssysteem houdt dieven op afstand én de Thule Comfort-sleutel kan enkel worden verwijderd als alle vergrendelingen goed zijn gesloten.

Deze dakkoffer meet 235 cm in de lengte, 94 cm in de breedte en 47 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 12,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 20,00 aangerekend. De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag, behalve bij de Thule Excellence XT-dakkoffer – daar is dit lichtje in de prijs inbegrepen.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Motion 900 XXL Dual Side 630 75
  • zwart
  • titanium
€ 12,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen