dakkoffer

Thule Motion M

Deze compacte dakkoffer van Thule heeft werd geoptimaliseerd voor een efficiënter ruimtegebruik. En dat ziet u aan de specificaties – met een inhoud van 410 liter en een laadvermogen van 75 kilogram slikt dit beestje uw bagage zonder morren. Door de zich eerder vooraan situerende dakplaatsing kan de achterklep helemaal open.

Het onderstuk met perfecte pasvorm verzekert een veilige montage, terwijl de tweezijdige opening met handgrepen aan de buitenkant voor snelle laad- en lostijden zorgen. Het geïntegreerde antislipoppervlak staat garant voor een extra veilige belading. De functie van de Thule Comfort-sleutel is tweeërlei – het centrale vergrendelingssysteem schermt uw spullen voor grijpgrage handen af én de sleutel kan enkel verwijderd worden wanneer alle vergrendelingen gesloten zijn.

Deze dakkoffer meet 175 cm in de lengte, 86 cm in de breedte en 46 cm in de hoogte.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur
Thule Motion M 460 75
  • zilvergrijs
  • zwart

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes