dakkoffer

Thule Motion XT Alpine

Thule Motion XT Alpine

Zij die met enige regelmaat een bezoekje aan de bergen brengen, zullen veel plezier beleven aan deze Thule Touring Alpine Titanium. Deze dakkoffer biedt een gigantische hoeveelheid extra opbergruimte. Daarnaast is de Touring Alpine Titanium bij uitstek geschikt voor het vervoeren van ski’s en snowboards met een maximale lengte van een maar liefst 220 centimeter.

Deze dakkoffer maakt deel uit van de gloednieuwe Motion XT-reeks die eind september 2016 door Thule gelanceerd werd. Dit model beschikt over een gepatenteerd Fast-Click-snelmontagesysteem met geïntegreerde koppelindicator voor eenvoudige en veilige bevestiging. Het ‘dual-side’-systeem laat u toe de koffer langs beide zijden te openen. En dankzij het nieuwe SlideLock-systeem sluit de bovenklep in één eenvoudige beweging veilig op het onderstel aan.

Of u nu bos, heide of asfalt- en betonjungles doorkruist – het oog wil ook wat. De scherpe en aerodynamische lijnen sluiten netjes aan bij het ontwerp van uw (lease)wagen. Het typische bouwprofiel verzekert tevens een erg lage luchtweerstand – u verdient de meerprijs terug vanaf een afstand van 1500 kilometer.

Deze dakkoffer meet 232 cm in de lengte, 95 cm in de breedte en 35 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 10,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 20,00 aangerekend. De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag, behalve bij de Thule Excellence XT-dakkoffer – daar is dit lichtje in de prijs inbegrepen.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Motion XT Alpine 450 75
  • zilvergrijs
  • zwart
€ 10,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen