dakkoffer

Thule Motion Sport

Thule Motion XT Sport Black Glossy

Deze dakkoffer uit de populaire Motion-serie van Thule heeft een inhoud van 320 liter en kan een lading tot maar liefst 75 kilogram vervoeren. Verder beschikt deze dakkoffer over een luchtspreidingstechnologie om de luchtstroom rond de koffer te optimaliseren. Dit resulteert in een verlaagd brandstofverbruik. Door de zich eerder vooraan situerende dakplaatsing kan de achterklep helemaal open.

Het onderstuk met perfecte pasvorm verzekert een veilige montage, terwijl de tweezijdige opening met handgrepen aan de buitenkant voor snelle laad- en lostijden zorgen. Het geïntegreerde antislipoppervlak staat garant voor een extra veilige belading. De functie van de Thule Comfort-sleutel is tweeërlei – het centrale vergrendelingssysteem schermt uw spullen voor grijpgrage handen af én de sleutel kan enkel verwijderd worden wanneer alle vergrendelingen gesloten zijn.

Deze dakkoffer meet 190 cm in de lengte, 67 cm in de breedte en 42 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 9,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Motion XT Sport Black Glossy 320 75
  • zwart
€ 9,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585