dakkoffer

Thule Motion XT Sport Titan

Thule Motion XT Sport Titan

Deze dakkoffer maakt deel uit van de gloednieuwe Motion XT-reeks die eind september 2016 door Thule gelanceerd werd. Dit model beschikt over een gepatenteerd Fast-Click-snelmontagesysteem met geïntegreerde koppelindicator voor eenvoudige en veilige bevestiging. Het ‘dual-side’-systeem laat u toe de koffer langs beide zijden te openen. En dankzij het nieuwe SlideLock-systeem sluit de bovenklep in één eenvoudige beweging veilig op het onderstel aan.

Of u nu bos, heide of asfalt- en betonjungles doorkruist – het oog wil ook wat. De scherpe en aerodynamische lijnen sluiten netjes aan bij het ontwerp van uw (lease)wagen. Het typische bouwprofiel verzekert tevens een erg lage luchtweerstand – u verdient de meerprijs terug vanaf een afstand van 1500 kilometer.

Deze dakkoffer meet 190 cm in de lengte, 67 cm in de breedte en 42 cm in de hoogte.

U kan deze Thule Motion XT Sport Titan-dakkoffer bij ons het goedkoopst aankopen voor € 410,00. Een voordelig combinatiepakket met beschermhoes en een Thule Box Light kost slechts € 501,00.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur prijs
Thule Motion XT Sport Titan 320 75
  • zilvergrijs
€ 410,00 voeg toe aan winkelmandje 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes