dakkoffer

Thule Motion XT XL Matt Black

Thule Motion XT XL Matt Black

Deze dakkoffer maakt deel uit van de gloednieuwe Motion XT-reeks die eind september 2016 door Thule gelanceerd werd. Deze ‘limited edition’-dakkoffer werd van een nette, stijlvolle matzwarte coating voorzien. Een opvallend en gifgroene tint aan de binnenzijde zorgt voor die belangrijke ‘finishing touch’.

Dit is een dakkoffer met zéér beperkte oplage! We hebben zes pareltjes in de wacht weten te slepen. Snel bestellen is dus de boodschap. De levering wordt voorzien in de loop van december 2016!

Dit model beschikt over een gepatenteerd Fast-Click-snelmontagesysteem met geïntegreerde koppelindicator voor eenvoudige en veilige bevestiging. Het ‘dual-side’-systeem laat u toe de koffer langs beide zijden te openen. En dankzij het nieuwe SlideLock-systeem sluit de bovenklep in één eenvoudige beweging veilig op het onderstel aan.

Of u nu bos, heide of asfalt- en betonjungles doorkruist – het oog wil ook wat. De scherpe en aerodynamische lijnen sluiten netjes aan bij het ontwerp van uw (lease)wagen. Het typische bouwprofiel verzekert tevens een erg lage luchtweerstand – u verdient de meerprijs terug vanaf een afstand van 1500 kilometer.

Deze dakkoffer meet 205 cm in de lengte, 84 cm in de breedte en 45 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 13,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Motion XT XL Matt Black 520 75
  • zwart
€ 13,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585