dakkoffer

Thule Ocean L Titanium

Thule Ocean 780 L

In deze koffer kunt u veel extra bagage voor de zomervakantie kwijt, maar ook voor de wintersport is deze dakkoffer ideaal. Door zijn ruime afmetingen is de koffer zowel voor bagage als ski’s te gebruiken.

De dakkoffer werd uitgerust met een centraal slot met meerdere slotpunten. De sleutel kan alleen uit het slot worden gehaald wanneer de dakkoffer op alle slotpunten sluit. Zo weet u zeker dat de koffer goed dicht zit. Dit zorgt ervoor dat de veiligheid gewaarborgd is. Daarnaast zorgt het gepatenteerde veersysteem voor een geleidelijk openen en sluiten.

Kortom, een dakkoffer die aan iedere vervoerswens voldoet.

Deze dakkoffer meet 195 cm in de lengte, 70 cm in de breedte en 38 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 4,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Ocean 780 L 480 50
  • zilvergrijs
€ 4,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585