dakkoffer

Thule Ranger 90

Thule Ranger 90

Geen zin om tijdens uw vakantie met een hogge dakkoffer rond te rijden? Dan heeft BOSTHON Sport de perfecte oplossing – de opvouwbare Thule Ranger 90-dakkoffer.

Deze volledig benutbare bagageruimte neemt kan tot een klein pakket worden opgevouwen en zo makkelijk in de kofferbak, uw hotelkamer of caravan bewaard worden. De speciale bewaartas leveren we dan ook gewoon mee. De uit waterdicht materiaal opgetrokken hoes biedt een maximale bescherming tegen de weersinvloeden, en dat dankzij de gelaste naden afgedichte ritssluitingen. De Thule Ranger 90 houdt vuil en water buiten en beschermt de lading als een ware held.

Met behulp van het Easy-Snap-snelmontagesysteem voor snelle en stevige plaatsing mag u er zeker van zijn dat zelfs de grootste kluns deze dakkoffer probleemloos én veilig monteert.

Deze dakkoffer meet 110 cm in de lengte, 80 cm in de breedte en 40 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 8,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 20,00 aangerekend. De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag, behalve bij de Thule Excellence XT-dakkoffer – daar is dit lichtje in de prijs inbegrepen.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Ranger 90 280 50
  • zwart
€ 8,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen