dakkoffer

Thule Touring S

Thule Touring S

Deze compacte dakkoffer meet 139 centimeter in de lengte, 90 centimeter in de breedte en 40 centimeter in de hoogte. Lekker compact, dus! Toch biedt deze dakkoffer met een inhoud van 330 liter ruimte aan maar liefst 50 kilogram bagage.

Het onderstuk met perfecte pasvorm verzekert een veilige montage, terwijl de tweezijdige opening met handgrepen aan de buitenkant voor snelle laad- en lostijden zorgen. Het geïntegreerde antislipoppervlak staat garant voor een extra veilige belading. De functie van de Thule Comfort-sleutel is tweeërlei – het centrale vergrendelingssysteem schermt uw spullen voor grijpgrage handen af én de sleutel kan enkel verwijderd worden wanneer alle vergrendelingen gesloten zijn.

Deze dakkoffer meet 139 cm in de lengte, 90 cm in de breedte en 40 cm in de hoogte.

Sla er ook eens de volledige specificatiefiche op na.

U kan deze dakkoffer zowel huren als aankopen. Zo betaalt u slechts € 6,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 20,00 aangerekend. De Thule Box Light-verlichting zorgt ervoor dat de dakkoffer vanbinnen wordt verlicht zodra u de dakkoffer opent. De huurprijs van dit handige extraatje bedraagt € 1,00 per dag, behalve bij de Thule Excellence XT-dakkoffer – daar is dit lichtje in de prijs inbegrepen.

U kan deze Thule Touring S-dakkoffer bij ons het goedkoopst aankopen voor € 269,00. Een voordelig combinatiepakket met beschermhoes en een Thule Box Light kost slechts € 360,00.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs prijs
Thule Touring S 330 50
  • zwart
  • titanium
€ 6,00 € 269,00 vraag huurtarief aan  of voeg toe aan winkelmandje 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes