dakkoffer

Thule Vector L

Thule Vector L

Neem eenvoudig je eigen ski’s of snowboard mee op wintersport in de Thule Vector L-dakkoffer. Deze dakkoffer heeft een inhoud van 430 liter en een maximaal laadvermogen van 75 kilogram, met ruimte voor je ski’s tot een lengte van 205 centimeter. Een ideale bagagebox voor zowel de wintersport als een lange zomervakantie wanneer je veel wil meenemen en niet alles in de wagen past.

Het stijlvolle ontwerp wordt met veel praktische functies gecombineerd. Zo beschikt de dakkoffer over ingebouwde verlichting en een witte binnenzijde. Dit maakt in- en uitpakken in de avonduren een stuk gemakkelijker. Viltvoering op de bodem voorkomt dat je spullen beschadigen en dankzij de verstevigde klep gaat de koffer moeiteloos en in één beweging open en dicht.

Naast het TÜV-keurmerk, beschikt deze dakkoffer over het revolutionaire SlideLock-systeem – een gescheiden sluit- en openingsfunctie met automatische sluiting zodra je de dakkoffer sluit. Het systeem geeft ook aan wanneer de dakkoffer veilig is afgesloten.

Het sportieve ontwerp met naadloze integratie van de klep met de bodem en de aerodynamische, lage vorm van de dakkoffer maakt deze dakkoffer tot de stilste bagagebox op de markt.

Deze dakkoffer meet 205 cm in de lengte, 78 cm in de breedte en 33 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 18,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Vector L 480 75
  • antraciet
  • titanium
€ 18,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585