dakkoffer

Thule Onto

Een onovertroffen bagagebox die 300 liter makkelijk toegankelijke bagageruimte aan je auto toevoegt. Deze Thule Onto-trekhaakkoffer is een bagagebox uit hoogwaardig kunststof. Deze koffer biedt een laadvermogen van 50 kilogram – ideaal voor het vervoeren van bijvoorbeeld een kinderwagen of een golftassenset.

Omdat de Thule Onto-koffer kantelbaar is, kan je eenvoudig bij je kofferbak én bij je extra bagageruimte in de bagagebox. Daarnaast zit de laadbak laag aan de grond, waardoor in- en uitladen van spullen gemakkelijk is. Deze op de trekhaak te monteren koffer vereist geen enkel gereedschap.

Deze dakkoffer meet 68 cm in de lengte, 139 cm in de breedte en 73 cm in de hoogte.

U betaalt slechts € 15,00 per dag. Toebehoren zoals eventuele dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

liter kilo kleur dagprijs
Thule Onto 300 50
  • zwart
€ 15,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585