draagsysteem

Thule WingBar

Thule WingBar

U beschikt reeds over een dakkoffer? Dan is deze Thule WingBar Edge iets voor u. Thules veiligste en stilste dakdrager zorgt ervoor dat uw auto er zelfs nog beter uitziet. Bovendien is hij veilig en makkelijk te gebruiken en mogen de geluidsniveaus en aerodynamica door toepassing van vliegtuigtechnologie en windtunneltests tot de beste op de markt worden gerekend.

De Thule WingBar werd opgetrokken uit een lichtgewicht aluminiumsoort en heeft een maximale draagkracht van 100 kilogram. Het SwingBlade-uiteinde zwenkt open en maakt zo een volledige toegang tot de T-trackgleuf mogelijk. Dat maakt het erg eenvoudig om accessoires te installeren.

Vindt u het ontwerp belangrijk? We beschikken ook over enkele matzwarte Thule WingBar-modellen. Dit design sluit netjes bij onze exclusieve dakkoffermodellen Thule Motion 900 Glossy Black, Thule Touring 780 Glossy Black en Thule Pacific 780 Glossy Black aan. Voor deze matzwarte uitvoering wordt een toeslag van € 1,00 per dag verrekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle fietsdragers in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

tarief
Thule WingBar € 3,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585