fietsdrager

Thule VeloCompact 3B (13-polig)

Onze allernieuwste aanwinst, de Thule VeloCompact 3B-fietsdrager voor montage op de trekhaak, biedt ruimte voor 3 fietsen. Net als andere Thule-fietsdragers, beschikt de Thule VeloCompact 3B over slimme, afneembare bevestigingsarmen. Deze garanderen de meest veilige bevestiging van de fiets. Daarnaast zijn de wielgoten uitschuifbaar zodat ook fietsen met grote wielbasis passen. Bovendien bieden deze brede wielgoten voldoende plek voor uw mountainbike. De velgen zijn vast te zetten met riemen met pompgespen.

Heb je je fietsen al op de drager staan en moet je nog in de kofferbak? Een eenvoudige druk op het handige voetpedaal doet het hele draagsysteem netjes kantelen. Uiteraard is de drager voorzien van sloten, waarmee zowel de fietsen als de drager kunnen worden afgesloten. De veiligheid is gegarandeerd door de uitgebreide tests waaraan de drager is onderworpen en de diverse goedkeuringen - City Crash test, TÜV-goedkeuring en EuroBE typegoedkeuring.

U betaalt slechts € 8,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

fietsen montage dagprijs
Thule VeloCompact 3B (13-polig)
3
trekhaak € 8,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585