fietsdrager

Thule WingBar Edge

Thule WingBar Edge

U beschikt reeds over een fietsdraagsysteem? Dan is deze Thule WingBar Edge iets voor u. Thules veiligste en stilste dakdrager zorgt ervoor dat uw auto er zelfs nog beter uitziet. Bovendien is hij veilig en makkelijk te gebruiken en mogen de geluidsniveaus en aerodynamica door toepassing van vliegtuigtechnologie en windtunneltests tot de beste op de markt worden gerekend.

De Thule WingBar Edge werd opgetrokken uit een lichtgewicht aluminiumsoort en heeft een maximale draagkracht van 75 kilogram. Het lage profiel en de montage vlak boven het dak zorgen voor een verbluffende look en een verhoogde veiligheid om onder lagere doorgangen te rijden. De TrailEdge en WindDiffuser met geribbelde, rubberen invoegstrook leiden de luchtstroom om, en dat op een geruisloze en efficiënte manier – de Thule WingBar Edge heeft 55 % minder luchtweerstand dan de Thule AeroBar.

Sla er ook eens de volledige specificatiefiche op na.

U betaalt slechts € 1,00 per dag. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

fietsen montage dagprijs
Thule WingBar Edge n.v.t. dak € 1,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585