fietsdrager

Thule Xpress 970

Thule Xpress 970

Deze op de trekhaak gemonteerde fietsdrager heeft een standaardlaadcapaciteit tot drie fietsen, die je in een wip bevestigt. De zachte, beschermende framehouders houden de fietsen stevig vast.

Met behulp van het Thule Light Board 976 herneemt u de remlichtcommunicatie en het knipperen van de richtingaanwijzers. Deze vrijblijvende extra huurt u al voor € 2,00 per dag.

Thule Light Board 976

Voor damesfietsen, BMX’en en mountainbikes benodigt u wel de extra Thule Bike Frame Adapter 982. Dit extra stuk wordt tussen de zadelstang en het stuur geplaatst en houdt een kleine meerkost van € 2,00 per dag in.

Sla er ook eens de volledige specificatiefiche op na.

U betaalt slechts € 3,00 per dag. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen.

fietsen montage dagprijs
Thule Xpress 970
3
trekhaak € 3,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585