fietskoffer

Scicon AeroComfort 2.0 TSA

Scicon AeroComfort 2.0 TSA

Deze fietstas bevat een schokwerende shuimlaag die alle kwetsbare onderdelen van de fiets tegen botsingen en vibraties beschermt. De Scicon AeroComfort 2.0 TSA is nauwkeurig ontworpen zodat de hoes uitstekend past en u het stuur niet eens hoeft te verwijderen. Veel teams gebruiken bij voorkeur deze tas, omdat ze eenvoudig opgeborgen kunnen worden in de vrachtwagen terwijl het nog een uitstekende bescherming biedt.

Voorts werd de onderkant verstevigd – een laag met een anti-scheur materiaal beschermt de belangrijkste fietsonderdelen. De dubbel beklede en van ritssluiting voorziene zakken herbergen weg- en mountainbikewielen. De schouderriem dient u voor het inchecken in de luchthaven wel te verwijderen.

Bovendien zweert profwielrenner Fabian Cancellara bij deze Scicon-fietskoffer.

Voor een Scicon AeroComfort 2.0 TSA-fietskoffer betaalt u € 35,00 per week van zeven werkdagen. Per extra huurdag betaalt u slechts € 4,00.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle fietskoffers in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

type tarief
Scicon AeroComfort 2.0 TSA Soft case € 75,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585