fietskoffer

Scicon AeroComfort MTB

Scicon AeroComfort MTB

Deze soft case van Scicon combineert de flexibiliteit en lichtheid van een zachte tas met de stabiliteit en veiligheid van een hard case. Deze Scicon AeroComfort MTB werd immers voorzien van een metalen structuur voor een betere bescherming tijdens het vervoer in de auto, de bus, de trein en het vliegtuig!

Het geïntegreerde ‘MTB Antishock’-frame beschermt de kwetsbare onderdelen tegen schokken en trillingen. Deze fietstas meet 135 centimeter in de lengte, 90 centimeter in de hoogte en 22 centimeter in de diepte en is derhalve geschikt voor wielformaten tot 73,7 centimeter of 29 inch – zelfs een ‘lefty’-voorvork past zonder problemen! Deze tas weegt 7,9 kilogram.

De dubbel gevoerde, interne wieltassen met ritssluiting, de gevoerde stuurbeschermer en het grote binnenvak met ritssluiting voor accessoires, een helm of schoenen maken deze zachte fietskoffer tot een trouwe reisgezel voor u en uw teerbeminde bike.

Voor een Scicon AeroComfort MTB-fietskoffer betaalt u € 45,00 per week van zeven werkdagen. Per extra huurdag betaalt u slechts € 5,00.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle fietskoffers in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

type tarief
Scicon AeroComfort MTB Soft case € 75,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585