fietskoffer

Thule Round Trip Transition

Thule Round Trip Transition

Deze hard case uit het premiumsegment beschikt over een geïntergreerde montagestandaard die het uit elkaar halen en assembleren van de fiets eenvoudiger maakt. Deze standaard werpt zich tevens op als rail om de fiets aan de binnenkant van de fietskoffer te monteren.

Deze hard case werd uit harde, slagvaste kunststof en aluminium opgetrokken. Een versterkte nylonafwerking biedt een optimale bescherming voor uw fiets. Onze Thule Concept Store te Houthalen-Helchteren is trouwens de enige in België die deze fietskoffer in de verhuurvloot voert!

Voor een Thule Round Trip Transition betaalt u € 45,00 per week van zeven werkdagen. Per extra huurdag betaalt u slechts € 4,00.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle fietskoffers in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

type tarief
Thule Round Trip Transition Hard case € 45,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585