skidrager

SeaSucker Ski- en Snowboard

SeaSucker Ski- en Snowboard

De SeaSucker Ski- en Snowboard-dakdrager biedt een erg makkelijke manier om ski’s en snowboards naar je volgende wintersportbestemming te vervoeren. Deze dakdrager wordt direct op het dak van je auto gemonteerd, zonder tussenkomst van dakrails! Deze drager kan tot twee paar ski’s of twee snowboards vervoeren.

De vier krachtige vacuümcups of zuignappen doen al het werk. Elke cup kan tot 90 kilogram aan trekkracht aan. Het monteren van de SeaSucker cups gaat eenvoudig door met het pompje de lucht uit het systeem te pompen. Op deze manier wordt er een vacuüm gecreëerd tussen het opvervlak en het rubber. De cups kunnen worden gemonteerd op glas en metaal en passen dus op praktisch iedere auto.

  • Multifunctioneel – compacte dakdrager, geschikt voor ski’s en snowboards.
  • Veelzijdig – tot twee paar ski’s of twee snowboards.
  • Flexibel – te bevestigen op staal of glas.
  • Veilig – elke vacuümcups kan een last tot 95 kilogram aan.
  • Gebruiksvriendelijk – eenvoudig te monteren en demonteren.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle skidragers in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht. Toebehoren zoals dakdragers of montagestukken zijn inbegrepen in het opgelijste daghuurtarief. Voor montage, demontage en verzekering wordt een bedrag van € 30,00 aangerekend.

ski’s boards tarief
SeaSucker Ski- en Snowboard
2
2
€ 10,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585