sneeuwkettingen

König Easy-fit CU-9

König Easy-fit CU-9

Deze sneeuwketting voorziet 9 millimeter ruimte aan de binnenkant en op het loopvlakSnel monteerbaar en weinig benodigde ruimte tussen de band en de wielkast.

Het starre binnenboogsysteem maakt de montage van de ketting op het wiel erg intuïtief – van boven naar beneden. Het herontworpen aluminium middenelement werd speciaal voor SUV‘s ontwikkeld. Bovendien kan u ter bescherming van uw velgen bumpers uit nylon aanbrengen. Ö-Norm 5117-gehomologeerd, UNI 11313-gecertifieerd en TÜV-conform.

Deze sneeuwkettingen zijn beschikbaar in de volgende kettinggroepen – 050, 055, 060, 065, 070, 075, 080, 090, 095, 097, 100, 102, 103 en 104.

Weet u niet zeker of deze sneeuwkettingen op uw banden passen? Neem dan contact met ons op. We vinden staan u graag met raad en daad bij.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle sneeuwkettingtypen in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

Let op – € 219,00 is de maximumprijs en geldt voor grote bandenmaten. Voor kleinere bandenmaten is de prijs lager. Onze specialisten adviseren je graag, zodat je zeker de juiste sneeuwkettingenmaat kan bestellen.

type dagprijs maximumprijs
König Easy-fit CU-9
Passagiersvoertuig
€ 7,00 € 219,00 vraag huurtarief aan  of voeg toe aan winkelmandje 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes