sneeuwkettingen

König Easy-fit SUV

König Easy-fit SUV

Deze sneeuwketting voorziet 10 millimeter ruimte aan de binnenkant en op het loopvlak. Het asymmetrische diamantpatroon en de ijsbrekende verstevigingen garanderen de beste grip op sneeuw en ijs.

Het starre binnenboogsysteem maakt de montage van de ketting op het wiel erg intuïtief – van boven naar beneden. Het herontworpen aluminium middenelement werd speciaal voor SUV‘s ontwikkeld. Bovendien kan u ter bescherming van uw velgen bumpers uit nylon aanbrengen. Ö-Norm 5117-gehomologeerd, UNI 11313-gecertifieerd en TÜV-conform.

Deze sneeuwkettingen zijn beschikbaar in de volgende kettinggroepen – 225, 230, 235, 240, 245, 247, 250, 255, 265 en 267.

Weet u niet zeker of deze sneeuwkettingen op uw banden passen? Neem dan contact met ons op. We vinden staan u graag met raad en daad bij.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle sneeuwkettingtypen in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

type dagprijs
König Easy-fit SUV
SUV
€ 10,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes