sneeuwkettingen

König K-Summit XL

König K-Summit XL

Deze Thule K-Summit XL- of Thule K-Summit XXL-sneeuwkettingen zijn uitermate geschikt voor grote SUV’s met een leeggewicht van meer dan 2000 kilogram. Het innovatieve ratelsysteem maakt monteren kinderspel.

De spanveren van deze Thule K-Summit-sneeuwkettingen verminderen de centrifugale krachten bij hogere snelheden en maken een perfecte pasvorm op verschillende bandenmaten mogelijk. Beschermde plastic platen wisselen af met harde metalen knoppen en stalen kettingen van een speciale legering – stevigheid troef, dus!. Bovendien maken deze kettingen geen contact met uw mooie, aluminium velgen. Snel monteerbaar en weinig benodigde ruimte tussen de band en de wielkast.

Deze sneeuwkettingen zijn beschikbaar in de volgende kettinggroepen – K11, K12, K22, K23, K33, K34, K44 en K45.

Weet u niet zeker of deze sneeuwkettingen op uw banden passen? Neem dan contact met ons op. We vinden staan u graag met raad en daad bij.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle sneeuwkettingtypen in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

type dagprijs
König K-Summit XL
SUV
€ 11,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes