sneeuwkettingen

König XG-12 Pro

König XG-12 Pro

Deze Thule XG-12 Pro-sneeuwkettingen zijn de dunste ter wereld, met een gegarandeerde ruimte van 12 mm aan de binnenkant en op het loopvlak. Ideaal voor auto’s met gebrek aan ruimte tussen het wiel en de wielkast en auto’s met lage profielbanden. Een automatisch microregulatiesysteem zorgt voor perfecte spanning van de ketting, terwijl gesloten inkorthaken lussen in de ketting voorkomen.

Deze sneeuwkettingen zijn beschikbaar in de volgende kettinggroepen – 210, 220, 225, 227, 230, 235, 240, 245, 247, 250, 255, 265 en 267.

Weet u niet zeker of deze sneeuwkettingen op uw banden passen? Neem dan contact met ons op. We vinden staan u graag met raad en daad bij.

Raadpleeg onderstaande tabel voor een overzicht van de belangrijkste producteigenschappen. Voor een volledig overzicht van alle sneeuwkettingtypen in onze verhuurvloot kan u op de algemene informatiepagina terecht.

type dagprijs
König XG-12 Pro
SUV
€ 8,00 vraag huurtarief aan 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Laatste nieuwtjes