Leasingformules voor bedrijven

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner.

BOSTHON Sport in Houthalen-Helchteren biedt zo goed als elk Thule-product aan, zowel voor de vakantieganger als voor de vakman. Zo beschikt onze vestiging over een ruim aanbod aan dakkoffers, fietsdragers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers.

Ook specialere toepassingen zoals ladderdragers vindt u bij ons terug. Alle Thule-dakkoffers, -skiboxen en -fietsdragers zijn uit voorraad of binnen de vierentwintig uur leverbaar. Dat maakt dat u uiterst wendbaar op de vragen van uw leasingklanten kan inspelen. Vreest u na het aflopen van het leasingcontract met montagesystemen, dakkoffers en fietsdragers te blijven zitten? Onterecht, wij nemen indien nodig en tegen een aantrekkelijk tarief alles terug over. Er is dus geen risico.

Onze mensen zijn gespecialiseerd in elk van deze Thule-producten en staan u graag met raad en daad bij. Contacteer ons vandaag nog – we bespreken graag de verschillende mogelijkheden inzake leasingformules.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585