Montagemethoden

Montageopties

Het is van enorm belang dat u de juiste voetenset voor uw auto kiest. En wat u kiest, is geheel afhankelijk van uw dak. Of u nu de voorgemonteerde bevestigingspunten, dakrails, ingebouwde dakrails en een standaarddak hebt, wij hebben er de passende voeten voor.

Tenzij u een wagen met een dakrailing of regengoten hebt, hebt u een montagekit nodig om de voeten vast te zetten. Ook deze kit moet perfect op uw wagen passen. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan voor vrijwel elk merk en elk model. Met welke wagen u ook rijdt, we hebben de perfecte kit voor u – veiligheid boven alles.

U kan deze pagina afdrukken en zo de situatie voor uw eigen wagen nagaan.

Niet-geïntegreerde dakrails

Niet-geïntegreerde dakrails

Deze allesdragervoet is bedoeld voor auto’s met niet-geïntegreerde dakrails. De dakrails zijn te herkennen aan het feit dat u met uw hand tussen de rails en het koetswerk kan bewegen. De rubberen bekleding beschermt de rails tegen krassen. De dakdragers zijn City Crash-goedgekeurd voor 100 kilogram, en dat volgens de ISO-norm. Sloten zijn inbegrepen.

Geïntegreerde dakrails

Geïntegreerde dakrails

Deze allesdragervoet is bedoeld voor auto’s met geïntegreerde dakrails. De dakrails zijn te herkennen aan het feit dat u met uw hand niet tussen de rails en het koetswerk kan bewegen. Dit zijn stevige dakdragers met een elegant en verlaagd profiel en automatische vergrendeling van de dakstang. De rubberen bekleding beschermt de rails tegen krassen. De dakdragers zijn City Crash-goedgekeurd voor 100 kilogram, en dat volgens de ISO-norm. Ook hier zijn de sloten inbegrepen.

Voorgemonteerde bevestigingspunten

Voorgemonteerde bevestigingspunten

Deze allesdragervoet is bedoeld voor auto’s met voorgemonteerde bevestigingspunten. De rubberen bekleding beschermt de wagen tegen krassen. De dakdragers zijn City Crash-goedgekeurd voor 100 kilogram, en dat volgens de ISO-norm. Sloten zijn inbegrepen.

Normaal dak

Normaal dak

Deze allesdragervoet is bedoeld voor auto’s met een normaal dak. Een stevig en gemakkelijk te gebruiken Rapid Fixpoint-klemrek met schroef- of klauwgebaseerd kliksysteem garandeert een gemakkelijke en veilige montage – de koppelindicator geeft aan wanneer het rek veilig en op de juiste manier aan het voertuig bevestigd werd. Deze door Thule gepatenteerde griptechnologie bewijst zich sterker dan gelijk welke andere klemvoet. De zachte coating voorkomt strepen en krassen. De dakdragers zijn City Crash-goedgekeurd voor 75 kilogram, en dat volgens de ISO-norm.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585