Het coronavirus – we blijven bereikbaar!

Stilaan is er licht aan het einde van de tunnel, maar samen moeten we nog even volhouden! BOSTHON Sport neemt daarom volgende maatregelen.

Veiligheid

We monteren en demonteren alles in de meest veilig mogelijke omstandigheden, rekeninghoudend met de geldende veiligheidsmaatregelen. Elk van onze werknemers hebben hierover een vorming genoten en beschikken over een VCA**-kwalificatie.

Coronavirus – dit zijn de meest ‘besmette’ delen van je auto

Coronavirus – dit zijn de meest ‘besmette’ delen van je auto

Blijf in uw kot. Fijn en wel, maar voor die weinige toegelaten verplaatsingen neem je waarschijnlijk nog steeds de wagen. En laat nu ook dàt ding enkele cruciale contactpunten – in én op het voertuig – hebben waarmee het corona- of COVID-19-virus zich makkelijk laat verspreiden. Denk daarbij aan de portiergrepen, de deurkozijnen, het stuurwiel, het navigatiesysteem, de radio en de versnellingspook.

Red het leven van je kind met Car Kids

Red het leven van je kind met Car Kids

In de maand juli van 2017 kwamen maar liefst 68 Belgen tijdens hun reis in het buitenland om het leven. 64 hiervan waren verkeersslachtoffers – een zeer tragisch cijfer dat we helaas elk jaar zien toenemen.

Bij BOSTHON Sport vinden we verkeersveiligheid ontzettend belangrijk. Daarom bieden we enkel kwalitatieve producten van Thule aan. Daarnaast bezorgen we alle klanten – en dat als enige in Vlaanderen – een risicoanalyse.

Exclusieve verdeler van Car-Bags in België

Op vakantie met het hele gezin is een erg leuk vooruitzicht. Maar vooraleer u vertrekt, staat de voorbereiding op het programma – de bagage. Dit brengt vaak heel wat stress met zich mee. Hoe krijgt u die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen. Uitladen. Opnieuw proberen. Net zolang tot alles eindelijk past.

Een dakkoffer – tips en trucs

Als u met de auto op vakantie gaat, is de koffer van uw wagen al snel te klein. Een dakkoffer is dan de ideale oplossing om extra bagageruimte te creëren. Maar hoe weet u nu welke u moet kiezen? Hoe laadt u deze best? En wat is de invloed op het rijdgedrag van de wagen?

Thule Motion XXL-dakkoffers aan aankoopprijzen

Kriebelt het bij u ook zo om erop uit te trekken met dit mooie weer? Is de opbergruimte van uw wagen aan de (ietwat) kleine kant? Of neemt u graag de fietsen mee op vakantie? Teken tot en met maandag 23 april 2018 in voor de aankoop van een Thule Motion XXL.

Thule Motion XXL Anthracite aan € 559,00

Thule Motion XXL Glossy Black aan € 594,00

Op is op!

Rug- en fietstassen van EVOC

Rug- en fietstassen van EVOC

EVOC Explorer ProOmdat een goede voorbereiding het halve werk is, biedt BOSTHON Sport vanaf winterseizoen van 2017-2018 de allernieuwste rug- en fietstassen van EVOC aan. Het ontwerp van elk van deze packs zet comfort en veiligheid voorop.

Stockverkoop op zaterdag 7 oktober 2017

Stockverkoop op zaterdag 7 oktober 2017

Spring zaterdag 7 oktober 2017 in onze fietsdragerwinkel in Houthalen-Helchteren binnen en beloon jezelf met een Thule EasyFold 932-fietsdrager, geschikt voor twee e-bikes. We doen maar liefst € 120,00 van de prijs af. Voor € 499,00 haalt u deze Thule EasyFold 932-fietsdrager in huis. En alsof dat nog niet genoeg is – een oprijgoot en opberghoes krijgt u er zo bij! Onze stock telt nog enkele exemplaren!

BOSTHON Sport betaalt je wintervakantie terug

BOSTHON Sport betaalt je wintervakantie terug

Niets zo zalig als een sportieve of ontspannende wintervakantie. Maar het prijskaartje is vaak aan de stevige kant! Daarom betaalt BOSTHON Sport je winterreis integraal terug, en dat in de RES-munt. Deelnemen is eenvoudig! Bezorg ons je mooiste, origineelste of gekste vakantiefoto in de sneeuw en een onschuldige hand kiest de winnaar uit.

Met dit RES-tegoed kan je elke aankoop en elke huurtermijn bekostigen.

Pagina's

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen