Tankbeurt

Brandstofprijzen niet enkel per liter, maar ook per 100 kilometer

Vanaf 1 april 2022 verplicht een Europese richtlijn tankstations om een prijsvergelijking van de verschillende brandstoffen te tonen. Voor de consument is het dan wel relatief eenvoudig om de prijs van diesel en benzine te vergelijken, maar voor sommige rijders zijn er andere, soms minder bekende soorten brandstof die wellicht beter geschikt zijn – niet alleen voor de portefeuille, maar ook voor het milieu.

Met de wagen op vakantie? Vier veilige bagagetips!

Met de wagen op vakantie? Vier veilige bagagetips!

Steeds meer gezinnen kiezen voor een autovakantie. Tijdens de coronaperiode ontdekte men immers massaal de vrijheid die het reizen op eigen tempo biedt. En ook voor je bagage ontstaan plots een stuk meer mogelijkheden. Daarom geven we je graag enkele tips waarmee je je wagen efficiënt inlaadt.

Tankbeurt

De dieselprijs bereikt opnieuw een recordhoogte

De records stapelen zich op – de brandstofprijzen staan dan ook op het hoogste niveau sinds lange tijd. En een verbetering zit er niet aan te komen. De verwachting is dat één liter diesel of benzine binnenkort meer dan 2 euro zal kosten. Maar wanneer zal dat gebeuren?

Het coronavirus – we blijven bereikbaar!

Stilaan is er licht aan het einde van de tunnel, maar samen moeten we nog even volhouden! BOSTHON Sport neemt daarom volgende maatregelen.

Veiligheid

We monteren en demonteren alles in de meest veilig mogelijke omstandigheden, rekeninghoudend met de geldende veiligheidsmaatregelen. Elk van onze werknemers hebben hierover een vorming genoten en beschikken over een VCA**-kwalificatie.

Coronavirus – dit zijn de meest ‘besmette’ delen van je auto

Coronavirus – dit zijn de meest ‘besmette’ delen van je auto

Blijf in uw kot. Fijn en wel, maar voor die weinige toegelaten verplaatsingen neem je waarschijnlijk nog steeds de wagen. En laat nu ook dàt ding enkele cruciale contactpunten – in én op het voertuig – hebben waarmee het corona- of COVID-19-virus zich makkelijk laat verspreiden. Denk daarbij aan de portiergrepen, de deurkozijnen, het stuurwiel, het navigatiesysteem, de radio en de versnellingspook.

Red het leven van je kind met Car Kids

Red het leven van je kind met Car Kids

In de maand juli van 2017 kwamen maar liefst 68 Belgen tijdens hun reis in het buitenland om het leven. 64 hiervan waren verkeersslachtoffers – een zeer tragisch cijfer dat we helaas elk jaar zien toenemen.

Bij BOSTHON Sport vinden we verkeersveiligheid ontzettend belangrijk. Daarom bieden we enkel kwalitatieve producten van Thule aan. Daarnaast bezorgen we alle klanten – en dat als enige in Vlaanderen – een risicoanalyse.

Exclusieve verdeler van Car-Bags in België

Op vakantie met het hele gezin is een erg leuk vooruitzicht. Maar vooraleer u vertrekt, staat de voorbereiding op het programma – de bagage. Dit brengt vaak heel wat stress met zich mee. Hoe krijgt u die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen. Uitladen. Opnieuw proberen. Net zolang tot alles eindelijk past.

Een dakkoffer – tips en trucs

Als u met de auto op vakantie gaat, is de koffer van uw wagen al snel te klein. Een dakkoffer is dan de ideale oplossing om extra bagageruimte te creëren. Maar hoe weet u nu welke u moet kiezen? Hoe laadt u deze best? En wat is de invloed op het rijdgedrag van de wagen?

Thule Motion XXL-dakkoffers aan aankoopprijzen

Kriebelt het bij u ook zo om erop uit te trekken met dit mooie weer? Is de opbergruimte van uw wagen aan de (ietwat) kleine kant? Of neemt u graag de fietsen mee op vakantie? Teken tot en met maandag 23 april 2018 in voor de aankoop van een Thule Motion XXL.

Thule Motion XXL Anthracite aan € 559,00

Thule Motion XXL Glossy Black aan € 594,00

Op is op!

Rug- en fietstassen van EVOC

Rug- en fietstassen van EVOC

EVOC Explorer ProOmdat een goede voorbereiding het halve werk is, biedt BOSTHON Sport vanaf winterseizoen van 2017-2018 de allernieuwste rug- en fietstassen van EVOC aan. Het ontwerp van elk van deze packs zet comfort en veiligheid voorop.

Pagina's

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585