Nieuws en promoties

Fietskoffers

Fietskoffers

Wielertoeristen, mountainbikers en wielrenners willen naar het buitenland voor een wielerstage in het hooggebergte of gewoon op vakantie, en dat natuurlijk steeds met hun eigen fiets of bike.

Maar hoe beschermt u uw fiets of bike het best? Of u nu met het vliegtuig, de trein of met een autobus reist, voor de beste bescherming van huurt u vanaf nu een fietskoffer bij Bosthon Sport. Een vliegtuigmaatschappij gaat meestal goed om met je spullen, maar het is toch meer dan een geruststellende gedachte te weten dat ook je bike in een goede, degelijke fietskoffer reist. Een greep uit ons verhuurvloot

Voor een Thule Bike Case of B&W-fietskoffer (hard case) betaalt u € 25,00 per week (7 werkdagen). Per extra huurdag betaalt u slechts € 3,00.
Voor een Scicon AeroComfort 2.0 TSA-fietskoffer (soft case)  of de ATB-fietskoffer (hard case) betaalt u € 35,00 per week (7 werkdagen). Per extra huurdag betaalt u slechts € 4,00.
Voor een Scicon AeroTech Evolution-fietskoffer (hard case) betaalt u € 55,00 per week (7 werkdagen). Per extra huurdag betaalt u slechts € 5,00.

Bij elke fietskoffer uit onze verhuurvloot leveren we steeds opberginstructies en -tips mee.

Onderstaand videofragment toont u het demontage- en inpakproces voor de Thule Bike Case.

Soft cases gebruikt u bijvoorbeeld als volgt.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585