Nieuws en promoties

Thule Pack ‘n Pedal

Thule Pack ‘n Pedal

Vanaf mei biedt onze vestiging in Houthalen-Helchteren ook de Thule Pack n Pedal-producten te koop aan. Deze nieuwe combinatie van slimme fietstassen en bagagedragers is de perfecte keuze voor zowel de stad als fietsvakanties.

Thule ontwikkelde een handig systeem waarin een aantal producten gecombineerd werden – innovatieve bagagedragers en coole tassen die er zowel aan als los van de fiets goed uitzien. Zoals steeds staan gebruiksgemak, veiligheid en kwaliteit centraal, gecombineerd met een herkenbaar en stijlvol ontwerp.

Voor de Pack ‘n Pedal-lijn ontwikkelde Thule een revolutionair stuurkoppelstuk met verscheidene accessoires – denk aan een tas, een portemonnee en zelfs een iPad- of kaarthouder – en een reeks topklasse zijtassen.

De weerbestendige Thule Pack ‘n Pedal-tassen beschikken over kleine, versterkte SafeZone-vakken en afzonderlijke vakken voor het vervoeren van laptops en tablets. Zo blijven waardevolle items extra veilig. Het ontwerp van de tassen maakt ze net zo eenvoudig te beladen als normale tassen. Daarnaast zorgen de pompgespen ervoor dat de tassen kleiner blijven als ze leeg zijn.

Speciaal voor de lancering van Thule Pack ‘n Pedal maakt de Amerikaanse filmmaker en fotograaf Peter Sutherland een reeks documentaires waarin zes unieke portretten van gepassioneerde fietsers geschetst worden. Onderaan vind je alvast de reportage over Nicole Duke, cyclocrosfietsster in hart en nieren. Meer is te vinden op de Facebookpagina en het YouTubekanaal van Thule. 

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585