Nieuws en promoties

BOSTHON Sport lanceert Thule Concept Store

BOSTHON Sport lanceert Thule Concept Store

Met enige gepaste trots kondigt BOSTHON Sport de opening van de eerste Thule concept store van België aan. Vanaf 15 juli 2013 kan je je verwachten aan een exclusieve hoogtechnologische Transport & Travel Bags Store waar je elke reiskoffer- of draagtasoplossing voor reizen per fiets, per wagen, per trein, per vliegtuig,… terugvindt.

Plant u dus een vakantie tjokvol fietssport, golfsport, watersport of wintersport? Eerste halte – de Thule Concept Store van BOSTHON Sport te Houthalen-Helchteren.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585