Nieuws en promoties

Dag van de Klant

Dag van de Klant

Zaterdag 28 september willen we onze klanten voor het vertrouwen bedanken. Daarnaast vragen we aandacht voor sporters die elkaar ontmoeten, gezelligheid, vakmanschap, spitstechnologie, exclusiviteit, mode, trends en de persoonlijke dienstverlening… Dat is de kracht van onze onderneming!

Die dag verwelkomen we dan ook elke bezoeker met een glaasje bubbels en een lekkere praline van de Hasseltse chocolaterie Boon. Noteer dus in uw agenda – zaterdag 28 september bij BOSTHON Sport in Houthalen.

Tot dan!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585