Nieuws en promoties

Exclusieve tweedehandsverkoop

Exclusieve tweedehandsverkoop

Wist u dat BOSTHON Sport sinds de opstart op 15 juni maar liefst 724 reservaties van dakkoffers en fietsdragers heeft mogen verwerken? Hierdoor hebben we onze positie als marktleider in de Benelux nogmaals versterkt. En daarom willen we onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons en onze producten.

Op zaterdag 12 oktober 2013 biedt BOSTHON Sport u een unieke kans om Thule-artikelen tegen erg voordelige tarieven te kopen. We houden immers een tweedehandsverkoop van alle Thule-dakkoffers, -dakdragers en -kits uit onze verhuurvloot. Op die manier houden wij onze verhuurvloot jong en geniet u van erg voordelige tarieven.

Om van deze gelegenheid gebruik te maken, dient u eenvoudigweg een verzoeksaanvraag per mail in te dienen. Gebruikt u eventueel het mailformulier. De datum waarop u dit bericht verzendt bepaalt de verkoopsvolgorde. Een week op voorhand – zaterdag 5 oktober, dus – wordt u dit nummer per mail toegestuurd. U ontvangt dan eveneens de lijst van de aangeboden Thule-artikelen uit onze verhuurvloot. Onthoud – wie eerst komt, eerst maalt!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585