Nieuws en promoties

Open House op 8, 9, 10 en 11 november 2013

Open House op 8, 9, 10 en 11 november 2013

Vrijdag 8, zaterdag 9, zondag 10 en maandag 11 november organiseert BOSTHON Sport te Houthalen-Helchteren traditiegetrouw haar jaarlijkse Open House-dagen. U bent elke dag welkom, en dat tussen 9:30 en 18:00. Voor elke klant staan er drankjes klaar en wordt een verrassing voorzien.

Om u tijdens deze Open House-dagen optimaal te woord te kunnen staan, zijn herstellingen, verhuurregelingen, montage, bootfitting of het inruilen van groeipakketten die dagen niet mogelijk. We lichten deze diensten echter graag toe – BOSTHON Sport is immers niet voor niets toonaangevend binnen de wereld van de ski- en snowboardservice, alsmede trotse drager van het ‘safety station of Belgium’-label.

Graag presenteren we je onze officiële flyer. Men zegge het voort!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585