Nieuws en promoties

Hofleverancier van Sinterklaas

Hofleverancier van Sinterklaas

De stafhouders van de Sint verkozen onze handelszaak BOSTHON Sport reeds voor de zesde maal op rij als hofleverancier! Deze officiële erkenning door de staf van de Sintfabriek vieren we uiteraard op 6 december!

U kan dus op beide oren slapen – ook voor de feestperiode van 2013-2014 zit u bij onze vernieuwde winkel in Houthalen-Helchteren gebeiteld.

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585