Nieuws en promoties

Korting op Thule EasyFit-sneeuwkettingen

Korting op Thule EasyFit-sneeuwkettingen

Vertrekt u binnenkort op wintervakantie? Met sneeuwkettingen rijdt u rustig en veilig, zonder het risico dat u ergens op een besneeuwde helling komt vast te zitten.

Bij aankoop van een stel THULE-sneeuwkettingen van het EasyFit-type geniet u momenteel een uitzonderlijke korting van maar liefst 20%, en dat enkel tot 31 december 2013! Een sneeuwketting aanbrengen is nog nooit zo gemakkelijk, intuïtief en snel geweest! Bekijk zeker de uiterst geslaagde wereldrecordpoging van Thule!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585