Nieuws en promoties

De jacht is geopend!

De jacht is geopend!

Hoorngeschal! Voor de freeride en freestyle riders opent BOSTHON Sport officieel de jacht, en dat met ongeziene prijzen! Of zakt u binnenkort met de wagen naar een sneeuwzekere bestemming af? Dan verkopen en verhuren wij Thule-dakkoffers, Thule-skidragers en Thule-sneeuwkettingen tegen de scherpste tarieven.

Bereidt u zich graag ruim voor op het nieuwe fietsseizoen, dan is dit bovendien het uitgelezen moment een degelijke Thule-fietsdrager aan te kopen. We bieden zowel modellen voor montage op het dakThule ProRide 591 en Thule FreeRide 532 – als modellen voor montage op de trekhaakThule EuroWay G2 920 en Thule EuroClassic G6 LED 929 – aan. Deze fietsdragers hebben een laadcapaciteit tot wel vier fietsen!

Neem vandaag nog contact met ons op, of kom langs in één van onze winterse vestigingen in het Limburgse Aller-Chercher-du-Bois!

Leasingformules voor bedrijven

Bent u de eigenaar van een wagenpark? Beheert u een leasevloot? Wilt u uw werknemers een aantrekkelijke extra dienst kunnen leveren? Dan vindt u in BOSTHON Sport uw ideale partner. Maak kennis met onze leasingformules voor bedrijven.

Meer ruimte voor uw bagage?

Sneeuwzekere oplossingen

Onze bedrijfsinfo

Ondernemingsnummer – 0773.275.585

BTW-nummer – BTW BE 0773 275 585